Thursday , April 25 2024

LPS Suceava a început în forță noul sezon al Campionatului Național – categoria speranțe

Micii voleibaliști antrenați de Bogdan Macsim au câștigat în minimum de seturi toate cele trei meciuri disputate în cadrul turneului de la Botoșani

LPS Suceava a început în forță noul sezon al Campionatului Național de volei masculin – categoria speranțe.

În primul turneu, desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute la Botoșani, tânăra echipă antrenată de Bogdan Macsim a câștigat în minimum de seturi toate cele trei meciuri disputate: 3-0 cu CSŞ “Nicu Gane” Fălticeni, 3-0 cu CSŞ Botoșani și 3-0 cu LPS Piatra Neamț.

“Am fost un turneu reușit în care ne-am impus fără probleme în fața celor de la Botoșani sau Piatra Neamț. Am avut emoții doar în meciul cu cei din Fălticeni, care sezonul trecut au fost vicecampioni naționali la minivolei. Până la urmă și-a spus cuvântul plusul nostru de experiență și am ieșit victorioși. Obiectivul nostru este să jucăm cât mai bine de la un turneu la altul și să ne calificăm la turneul final”, a precizat antrenorul Bogdan Macsim.

LPS Suceava a mizat la turneul de la Botoșani pe următorul lot de jucători: Ioan Verciuc, Alexandru Andrușcă, Luca Ghiuță, Marian Movileanu, Valeriu Verciuc, Andrei Cojocar, Matei Truscan, Emanuel Cocîrlă și Adelin Găină.

CSŞ “Nicu Gane” Fălticeni, cealaltă echipă suceveană din serie, a obținut șase puncte în primul turneu după victoriile cu LPS Piatra Neamț și CSŞ Botoșani, ambele cu 3-0.

Roxana Diana Floriștean, antrenoarea voleibaliștilor fălticeneni, a mizat pe următorul lot: Ştefan Pavel, Tudor Bubuțanu, Cristian Răileanu, Tiberiu Mihalache, Marius Steluță, David Suditu, Luca Burlacu, David Amariei, Dragoș Tănasă, Avram Beșleagă, David Onoarei, Alessio Potolincă și Andrei Jitariu.

Următorul turneu va avea loc în perioada 27-28 noiembrie, la Suceava. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …