Tuesday , May 7 2024

LPS Suceava a disputat finala mică la turneul final de junioare IV

Tinerele handbaliste pregătite de Florin Ciubotariu și Ilie Pîțu au ocupat în final locul 4 dintr-un total de 16 echipe înscrise la startul competiției de la Suceava

LPS Suceava a ocupat locul 4 dintr-un total de 16 echipe participante la turneul final al Campionatului Național de handbal feminin pentru junioare IV.

Formația antrenată de Florin Ciubotariu și Ilie Pîțu a ratat de puțin o medalie la primul an de la înființare, după ce a pierdut finala mică, disputată duminică, la Suceava, în fața celor de la Szejke Odorheiu Secuiesc, cu scorul de 22-25.

Tinerele handbaliste sucevene s-a calificat din faza grupelor cu patru victorii și o înfrângere, iar în semifinale au pierdut dramatic, la aruncările de la 7 metri, în fața celor de la CSM București.

Gruparea suceveană a avut două jucătoare în echipa ideală a turneului final: Natalia Dumitraș – cel mai bun portar și Maria Gîtman – cea mai bună extremă dreapta.

“N-am reușit ceea ce ne-am propus, adică să câștigăm o medalie. Am fost la un pas. Sunt doar niște copii și au jucat sub o presiune foarte mare. Nu ne-am făcut de râs. Suntem între primele patru echipe din țară cu această generație promițătoare, iar de acum înainte trebuie să muncim de două-trei ori mai mult”, a precizat antrenorul Florin Ciubotariu.

LPS Suceava a mizat la turneul final pe următoarele jucătoare: Amalia Cocârlă, Natalia Dumitraș, Alisia Roman, Ariana Râșca, Andreea Lazarovici, Andreea Codreanu, Ilinca Lahman, Alexia Petruneac, Alexandra Păduche, Diana Ivan, Erato Chiriazic, Iulia Ailenei, Daria Bălan, Ayana Negru, Maria Gîtman, Carmina Norocel, Ioana Bota, Ioana Bălan, Emily Solcan și Fabiana Avîrvarei. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Bucovina Rădăuți și-a asigurat prezența la barajul de promovare în Liga a II-a

Bucovina Rădăuți și-a asigurat și din punct de vedere matematic prezența la barajul de promovare, …