Friday , April 19 2024

LPF neaga vanzarea drepturilor TV pentru Liga I: Am cesionat dreptul de vanzare a meciurilor, ceea ce e altceva

gino-iorgulescu

Lovitura de teatru pe piaţa media, Liga Profesionistă de Fotbal anunţând, prin vocea preşedintelui acestui for, că nu a vândut drepturile TV ale Ligii 1.

Gino Iorgulescu susţine că a semnat doar un acord de cesiune a dreptului de vânzare a acestor drepturi TV, scrie evz.ro.

“Nu am vândut drepturile TV, aşa cum s-a scris, am cesionat doar dreptul de vânzare, ceea ce este cu totul altceva. Partenerii noştri şi-au asumat responsabilitatea de a vinde drepturile TV către televiziuni, cu stricta respectare a prevederilor legii concurenţei”, a spus Gino Iorgulescu.

Anterior, LPF anunta “semnarea in cursul zilei de astazi a unui parteneriat media intre LPF si o companie din Uniunea Europeana avand ca obiect comercializarea drepturilor de difuzare privind Campionatul National al Ligii 1.”

Forul condus de Gino Iorgulescu sustinea ca va incasa la fel de multi ca din actuala intelegere (aproximativ 34 de milioane de euro pe sezon), plus un procent de 20% din veniturile realizate din publicitate de posturile TV care vor transmite meciurile.

 

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …