Friday , March 29 2024

Lovitura financiara pentru Simona Halep: Contract de sponsorizare cu o companie celebra

Simona Halep nu se afla in cel mai bun moment al carierei din punct de vedere sportiv, insa lucrurile merg de minune pentru romanca in plan financiar.

halep-hublot

Numarul 3 WTA este foarte aproape de a semna un contract de sponsorizare cu o companie celebra in toata lumea, este vorba despre producatorul ceasurilor de lux Hublot.

Simona a postat recent pe un site de socializare o fotografie facuta in timpul vizitei pe care a efectuat-o la fabrica Hublot.

“Am fost incantata sa vizitez laboratorul Hublot”, a fost mesajul romancei.

Mergand mai departe pe firul conturilor de pe site-urile de socializare, misterul vizitei Simonei la celebrul producator de ceasuri a fost lamurit.

CEO-ul companiei, Ricardo Guadalupe, a postat si el cateva fotografii in care apare alaturi de Simona si de pilotul mexican Martin Fuentes, urandu-le celor doi bun venit in “familia Hublot” si numindu-i “ambasadori Hublot”.

Legatura Simonei cu Hublot pare a fi facuta de Ion Tiriac, cel care s-a ocupat de mai toate contractele de imagine ale sportivei in varsta de 24 de ani.

Singurul sportiv roman care a avut legatura cu celebra companie elvetiana este Ilie Nastase, Hublot dedicandu-i in urma cu cinci ani o serie limitata de ceasuri denumita “Nastie Bang”.

Acordul dintre Simona Halep si Hublot ar urma sa fie oficializat in perioada imediat urmatoare, a treia jucatoare de tenis a planetei participand deja la o prima sesiune foto pentru promovarea ceasurilor de lux.

Hublot are contracte de imagine cu nume extrem de cunoscute din sportul mondial, asa cum sunt Usain Bolt, Jose Mourinho, Pele sau cluburile Juventus, PSG, Bayern Munchen si Chelsea.

ziare.com

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …

One comment

  1. Titlu de tabloid… altul este continutul!