Wednesday , February 28 2024

LOVITURĂ FINANCIARĂ dată de SIMONA HALEP. Mai bogată cu 500.000 DE EURO

halep

Simona Halep a semnat, miercuri, un contract de parteneriat cu firma de bricolaj Dedeman. Simona Halep va încasa 500.000 de euro.

“Sunt destul de emoţionată, pentru că este primul meu contract realizat în România cu o firmă românească. Vreau să felicit echipa Dedeman pentru că a ajuns numărul unu în ţară. La fel vreau să fac şi eu, să ajung numărul unu în lume. Mă bucur că s-au gîndit să construiască un teren de tenis la fiecare magazin nou. Sper să am cît mai multe rezultate pozitive ca să bucur pe toată lumea”, a spus Simona Halep.

Dragoş Pavăl, director şi acţionar principal al companiei Dedeman, a anunţat că va construi câte un teren de tenis pentru fiecare magazin care va fi deschis: “Vrem să deschidem în total 13 magazine, deci 13 terenuri. Anul acesta vom inaugura trei, iar restul în următorii ani. Costurile se vor ridica la 30-35.000 de euro. Terenurile vor fi construite în parteneriat cu FRT şi vor fi la dispoziţia copiilor”.

Simona Halep a dezvăluit care vor fi paşii pe care îi va face în zilele următoare: “Voi merge în SUA în august, unde voi evolua la Cincinnati, New Haven şi apoi la US Open. Nu ştiam că am de apărat 900 de puncte în următoarea perioadă. O să încerc să câştig şi mai multe, pentru că îmi doresc să ajung la Turneul Campioanelor. Acesta este visul meu”.

 

 

Vezi si

Rugbyștii de la LPS Suceava au câștigat pe terenul lui Dinamo

LPS Suceava a câștigat pe terenul lui Dinamo, cu scorul de 45-7, într-un meci restant …