Thursday , April 25 2024

Lovitura de teatru: Reghecampf isi negociaza revenirea in Liga 1, dar nu la Steaua

reghecampf

Dat afara de arabii de la Al Hilal, Laurentiu Reghecampf isi negociaza revenirea in Liga 1.

Tehnicianul nu se gandeste insa sa semneze cu Steaua, echipa la care a avut cele mai mari performante din cariera, ci cu o rivala.

Conform celor de la Gazeta Sporturilor, Reghe negociaza preluarea bancii tehnice a Universitatii Cluj.

“Sepcile rosii” au pierdut fara drept de apel intalnirea cu ASA Targu Mures, scor 0-3, iar postul lui George Ogararu este amenintat.

Sursa citata precizeaza ca intre familia Reghecampf si patronul Universitatii Cluj, Florian Walter, exista o prietenie stransa, astfel ca numirea lui Laurentiu Reghecampf ca antrenor principal ar fi doar o formalitate.

Singura problema ar fi pozitia mai mult decat delicata a echipei in clasamentul Ligii 1. Universitatea se afla pe locul 11, insa la egalitate de puncte cu formatia aflata pe primul loc retrogradabil.

Cum Ogararu a facut strategia de transferuri si pregatirea de iarna, Reghecampf ar prelua echipa din mers si nu ar avea prea mult spatiu de manevra pentru a-si impune propria tactica.

Iar daca ar retrograda cu Universitatea ar distruge tot ce a castigat in perioada Steaua la capitolul CV, mai ales ca vine dupa o experienta complet ratata in Arabia Saudita.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …