Friday , April 19 2024

Lovitura de teatru: Becali l-a convins pe Radoi sa ramana la Steaua

radoi steaua

Lovitura de teatru la Steaua, acolo unde antrenorul demisionar Mirel Radoi a fost convins de patronul Gigi Becali sa ramana la echipa.

Dupa doua ore de discutii la “palatul” latifundiarului din Bucuresti, acesta a anuntat ca l-a facut pe Radoi sa se razgandeasca in privinta demisiei.

Becali i-a spus lui Radoi ca va ramane fara cativa jucatori in aceasta vara, insa, in acelasi timp, i-a promis noi transferuri in iarna.

“A vrut sa renunte, a fost la echipa, dar n-a fost vehement. A fost asa, pe picior de reununtare. A venit aici, mi-a spus si mie ca vrea sa renunte. L-am convins ca sa continue antrenor la Steaua.

A zis ca nu intelege de ce nu e un declic la echipa. Atunci eu i-am spus ca din punctul meu de vedere, daca am dominat adversarul o repriza, tot timpul, dar am avut ghinioane si am pierdut meciurile. I-am spus ca trebuie sa fie mai sever. A fost greu sa-l conving sa ramana.

Este pacat, daca pleci acum, va ramane o pata pe meseria ta. Sunt convins ca va lua campionatul si Cupa si Cupa Ligii. Si pe urma incercam accederea in liga campionilor. In iarna o sa-i iau si un atacant valoros. Nu pot sa-l mint, astia sunt banii, trebuie sa plece doi trei jucatori, poate si o scadere a salariilor. Tahar n-ai ce sa faci cu el n-ai unde sa-l folosesti”, a declarat Becali, conform DigiSport.

Mirel Radoi si-a anuntat jucatorii ca va demisiona de la Steaua vineri dimineata, asta dupa ce joi seara, imediat dupa umilinta cu Rosenborg, el sustinea ca va continua.

Dupa cateva ore in care a refuzat sa discute cu Becali, insa i-a tramsmis acestuia prin oficiali ai clubului ca vrea sa plece, Radoi s-a intalnit cu cel care ii este si nas.

Au urmat doua ore de discutii tensionate la capatul carora Becali a anuntat triumfator ca l-a convins pe Radoi sa ramana la Steaua.

Campioana are sanse minime sa se califice in grupele Europa League dupa ce a fost invinsa in prima mansa a playoff-ului cu Rosenborg cu scorul de 3-0.

Fara banii de la UEFA, Becali intentioneaza sa vanda cei mai buni jucatori ai clubului si sa reduca drastic salariile, existand chiar riscul intrarii in insolventa a clubului in vara anului viitor.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …