Sunday , September 25 2022

Loturile naționalei de fotbal și oficialii au început campania de vaccinare

Astăzi a început vaccinarea oamenilor din fotbalul românesc, după ce Guvernul a modificat procedura pentru a-i trece și pe ei pe listele cu esențiali aferenți etapei a II-a. Fotbaliștii încep, în martie, campaniile de calificare la Campionatul Mondial, iar U21 la EURO.

Printre cei vaccinați astăzi se află fotbalistul Denis Haruț de la FCSB și antrenorul secund al naționalei mari, Nicolae Dică. În perioada următoare vor fi vaccinați și ceilalți jucători și oficiali de la naționala mare și naționala de tineret.

„Internaționali români și membri ai staff-urilor reprezentativelor României se vor imuniza împotriva COVID-19 în cadrul campaniei de vaccinare a loturilor naționale și olimpice inițiată în urma deciziei Guvernului României. Luni, 22 februarie, la centrul de vaccinare s-au prezentat deja primii membri ai staff-urilor primei reprezentative și ai naționalei U21, dar și un fotbalist de la ”tineret”.

Antrenorul secund al primei reprezentative, Nicolae Dică, preparatorul fizic Horațiu Baciu, tricolorul U21 Denis Haruț și membrii staff-ului U21, Răzvan Rotaru – antrenor secund, Iulian Oțelea – team manager și Cătălin Popescu – ofițer de presă au fost printre primii imunizați. Campania de vaccinare va continua în următoarele zile și cu alți fotbaliști, și membrii ai staff-urilor, în funcție de programarea realizată. Naționala ”A” și cea U21 vor disputa în martie 6 partide oficiale importante în preliminariile CM 2022, respectiv în grupele EURO de tineret”, se arată în comunicatul FRF.

Programul meciurilor din această primăvară:

24 martie, ora 22:00: România U21 – Țările de Jos U21
25 martie, ora 21:45: România – Macedonia de Nord
27 martie, ora 19:00: Ungaria U21 – România U21
28 martie, ora 21:45: România – Germania
30 martie, ora 19:00: Germania U21 – România U21
31 martie, ora 19:00: Armenia – România.

Vezi si

Şomuz și Foresta și-au împărțit punctele în derbyul de la Fălticeni

Cele două formații au încheiat la egalitate, scor 0-0, sâmbătă, în etapa a V-a a …