Friday , April 19 2024

Lista neagra de la Dinamo dupa scandalul “blat cu CFR”

Danciulescu si Munteanu, doi dintre jucatorii care ar putea parasi Dinamo

Scandalul din ultimele zile de la Dinamo, plecat de la acuzele de “blat” pe care antrenorul italian Dario Bonetti le-a adus la adresa fotbaliştilor, va avea ca rezultat o remaniere masivă a lotului la finalul acestui sezon.

Şefii lui Dinamo au reuşit, deocamdată, să facă pace între antrenor şi jucători. Bonetti rămâne antrenor, iar la vară sunt şanse mari ca mai mulţi jucători să fie puşi pe liber, scrie ProSport. Numele vehiculate sunt Ionel Dănciulescu, Cosmin Moţi, Dragoş Grigore, Cristian Pulhac şi Cătălin Munteanu. În schimb, Srgian Luchin va rămâne la Dinamo, în ciuda ieşirii publice împotriva lui Bonetti, pentru că reprezintă o miză în vederea unui transfer în străinătate.

“După acest meci, unii dintre jucători s-au trecut singuri pe lista de transferuri de la vară”, a declarat Nicolae Badea, preşedintele CA al lui FC Dinamo, la finalul partidei cu CFR Cluj, pierdută de Dinamo, scor 0-1.

Singura problemă a lui Badea este că, în iarnă, Cristi Borcea le-a prelungit contractele lui Munteanu, Niculae şi Dănciulescu până în vara anului 2013.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …