Friday , March 29 2024

LIONEL MESSI: Situaţia terenului nu ne-a ajutat să facem un meci mare

messi

Internaţionalul argentinian Lionel Messi a declarat, miercuri seară, după remiza din amicalul cu România, scor 0-0, că situaţia terenului nu a permis ca el şi colegii săi să facă un meci mare pe Arena Naţională, informează presa din Argentina.

LIONEL MESSI nu are vorbe bune despre starea terenului de pe Arena Naţională.

“Adevărul este, şi nu spun asta pentru a găsi scuze, că situaţia terenului nu ne-a ajutat să facem un meci mare. La cum s-a plasat echipa României, trebuia să facem un joc rapid şi acest lucru nu era posibil. Am făcut ce am putut, am jucat mai bine în repriza a doua decât în prima”, a spus LIONEL MESSI pentru postul TyC Sports.

LIONEL MESSI a vomitat în prima repriză a meciului cu România, dar a precizat că acest lucru nu este o problemă: “Este ceva ce mi se întâmplă mereu, nu sunt motive de îngrijorare”.

Portarul Sergio Romero consideră că amicalul de miercuri a fost dificil. “A fost un meci greu. Un teren dificil, pe care am obţinut un rezultat pozitiv, care ne ajută să creştem. Echipa României a fost bine plasată în teren”, a afirmat Romero.
Gonzalo Higuain a declarat că Argentina trebuie să câştige următoarele meciuri amicale: “A fost un meci de pregătire pentru Cupa Mondială. Este o remiză şi asta este. Mai avem două amicale (cu Trinidad-Tobago şi Slovacia) înainte de a pleca în Brazilia. Trebuie să încercăm să câştigăm”.

Echipa naţională a României a terminat la egalitate, miercuri seară, cu reprezentativa Argentinei, scor 0-0, într-un meci amical disputat pe Arena Naţională din Capitală.

 

 

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …