Thursday , March 28 2024

Liga Națiunilor. Naționala României, învinsă rușinos în Muntenegru. Tricolorii nu au dat niciun șut pe poartă tot meciul

Naționala de fotbal condusă de pe bancă de Edi Iordănescu a suferit o înfrângere, la primul meci oficial cu noul selecționer. Tricolorii au fost învinși în deplasarea din Muntenegru, cu 2-0, după două greșeli uriașe al lui Chiricheș. Au marcat Mugosa (min.66) și Vukcevic (min.87).

Meciul s-a jucat sâmbătă seara și a contat pentru prima etapă a Grupei C din Liga B a Ligii Națiunilor.

Românii au fost inexistenți în atac, în timp ce în apărare s-au întrecut în erori, campion fiind căpitanul Chiricheș. De altfel, ambele goluri ale muntenegrenilor au venit după două gafe ale fundașului lui Sassuolo. Mugosa a deschis scorul în minutul 66 cu o reluare din mijlocul careului, după o fază pornită de la o greșeală a lui Chiricheș. Apoi, în minutul 87, Vukcevic a dus scorul la 2-0 după o nouă gafă a căpitanului “tricolorilor”, care l-a pierdut pe drum pe Radunovic.

În celălalt meci al grupei, Finlanda si Bosnia și Herțegovina au terminat la egalitate, scor 1-1. Astfel, după prima etapă, clasamentul în grupă arată astfel:

Muntenegru 3p
Bosnia 1p
Finlanda 1p
România 0p

Următoarele meciuri:

Marți, 7 iunie, ora 21:45, stadion Bilino polje (Zenica): Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
Sâmbătă, 11 iunie, ora 21:45, stadion Giulești (București): ROMÂNIA – Finlanda
Marți, 14 iunie, ora 21:45, stadion Giulești (București): ROMÂNIA – Muntenegru.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …