Sunday , March 3 2024

Liga Națiunilor. Naționala României, învinsă rușinos în Muntenegru. Tricolorii nu au dat niciun șut pe poartă tot meciul

Naționala de fotbal condusă de pe bancă de Edi Iordănescu a suferit o înfrângere, la primul meci oficial cu noul selecționer. Tricolorii au fost învinși în deplasarea din Muntenegru, cu 2-0, după două greșeli uriașe al lui Chiricheș. Au marcat Mugosa (min.66) și Vukcevic (min.87).

Meciul s-a jucat sâmbătă seara și a contat pentru prima etapă a Grupei C din Liga B a Ligii Națiunilor.

Românii au fost inexistenți în atac, în timp ce în apărare s-au întrecut în erori, campion fiind căpitanul Chiricheș. De altfel, ambele goluri ale muntenegrenilor au venit după două gafe ale fundașului lui Sassuolo. Mugosa a deschis scorul în minutul 66 cu o reluare din mijlocul careului, după o fază pornită de la o greșeală a lui Chiricheș. Apoi, în minutul 87, Vukcevic a dus scorul la 2-0 după o nouă gafă a căpitanului “tricolorilor”, care l-a pierdut pe drum pe Radunovic.

În celălalt meci al grupei, Finlanda si Bosnia și Herțegovina au terminat la egalitate, scor 1-1. Astfel, după prima etapă, clasamentul în grupă arată astfel:

Muntenegru 3p
Bosnia 1p
Finlanda 1p
România 0p

Următoarele meciuri:

Marți, 7 iunie, ora 21:45, stadion Bilino polje (Zenica): Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
Sâmbătă, 11 iunie, ora 21:45, stadion Giulești (București): ROMÂNIA – Finlanda
Marți, 14 iunie, ora 21:45, stadion Giulești (București): ROMÂNIA – Muntenegru.

Vezi si

Bucovina Rădăuți a disputat două amicale într-o singură zi

Bucovina Rădăuți a încheiat seria amicalelor cu două meciuri în aceiași zi, ambele disputate sâmbătă, …