Thursday , April 25 2024

Liga Campionilor: Remiza Juventus – Bayern, victorie a Barcelonei la Arsenal

barcelona-arsenal

Juventus si Bayern au terminat la egalitate intr-una dintre cele mai spectaculoase partide din optimile de finala ale Ligii Campionilor.

Cele doua echipe au remizat, scor 2-2, la Torino, iar returul de la Munchen se anunta exploziv.

Bavarezii porneau cu prima sansa in duelul din Italia, insa au avut in fata un Juventus dornic sa demonstreze ca nu domina intamplator Serie A.

Echilibrul s-a rupt in finalul primei reprize, atunci cand Bayern a dat lovitura prin Thomas Muller.

La zece minute dupa pauza, italienii au fost surprinsi pe contraatac si olandezul Robben a dus scorul la 2-0 cu un sut marca inregistrata, la coltul lung.

Exact cand jocurile pareau facute pentru o victorie fara emotii a lui Bayern, Juve a renascut. Argentinianul Dybala a redus din diferenta in minutul 63, iar Sturaro a restabilit egalitatea 13 minute mai tarziu.

Bayern n-a mai reusit sa inscrie si golul victoriei pana la final, iar Juventus isi va juca sansa la Munchen.

Leo Messi a fost din nou decisiv pentru FC Barcelona, argentinianul marcand cele doua goluri din meciul cu Arsenal, de la Londra.

Catalanii s-au impus la o diferenta confortabila pe Emirates si asteapta increzatori returul de pe Camp Nou.

Intalnirea dintre Arsenal si Barcelona a inceput intr-o nota de echilibru care a fost pastrata pe toata durata primei reprize, in ciuda unei dominari teritoriale a oaspetilor.

Desi au avut o posesie covarsitoare, catalanii nu au fost foarte periculosi la poarta lui Cech.

Lucrurile s-au schimbat in partea secunda, atunci cand “tripleta” Messi – Suarez – Neymar si-a intrat in rol.

Dupa un avertisment al lui Suarez, care a tras la o palma de bara portii englezilor, Messi a deschis scorul in minutul 71, dupa o contra de manual la care au contribuit si Neymar si Suarez.

Nici 10 minute mai tarziu varful uruguayan zguduia bara portii lui Cech, pentru ca imediat Messi sa inscrie pentru 2-0 dintr-un penalti pe care tot el l-a scos.

Arsenal a avut o evolutie buna, cu o serie de ocazii mari, insa atunci cand defensiva Barcei a gafat, Ter Stegen s-a aflat la post si a intervenit excelent.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …