Friday , March 29 2024

Liga a IV-a: Siretul Dolhasca îşi păstrează invincibilitatea

Trupa condusă de Constantin Ferariu a plecat cu un punct de la Ițcani, după ce a remizat duminică, pe terenul celor de la Juniorul Suceava, scor 1-1, în derbyul etapei a VIII-a

 

Siretul Dolhasca şi-a păstrat invincibilitatea şi după disputarea etapei a VIII-a a Ligii a IV-a, trupa lui Constantin Ferariu terminând la egalitate, scor 1-1, meciul disputat duminică pe terenul celor de la ACS Juniorul.

In alte două jocuri ale rundei, FC Pojorâta a urcat pe podium, după ce a trecut de Victoria Vatra Moldoviței, cu scorul de 5-2, în vreme ce Progresul Frătăuții Vechi a câştigat pe teren propriu, în fața Somuzului Preuteşti, cu scorul de 3-1, prin golurile lui Teleagă (două) şi Lelcu.

LPS Suceava a reuşit scorul zilei, 4-0, în deplasarea de la Poieni Solca, într-un meci în care oaspeții au înscris prin Baicu (două) şi Al. Ciobanu (două), în timp ce Concordia Grămeşti şi Zimbru Siret au încheiat fără gol un joc cu trei cartonaşe roşii. Echipa momentului este însă Rarău Câmpulung, care a ajuns la patru victorie consecutive în campionat, după ce a trecut de Recolta Fântânele prin golul lui Beldie.

N Rezultatele etapei a VIII-a:

Rarău Câmpulung – Recolta Fântânele 1-0

Concordia Grămeşti – Zimbru Siret 0-0

Sporting Poieni Solca – LPS Suceava 0-4

FC Pojorâta – Victoria Vatra Moldoviței 5-2

Progresul Frătăuții Vechi – Somuzul Preuteşti 3-1

Juniorul Suceava – Siretul Dolhasca 1-1

Viitorul Liteni – Moldova Drăguşeni (miercuri). (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …