Wednesday , April 24 2024

Liga 1: Steaua pierde la Giurgiu. Campioana, macelarita de arbitri

steaua-astra

Steaua a fost invinsa in deplasarea de la Astra Giurgiu cu scorul de 2-0, dupa un meci cu grave probleme de arbitraj comise de brigada condusa de Sebastian Coltescu.

Ros-albastrii pierd acest meci in care au avut anulate incorect trei goluri, iar Constantin Budescu nu a fost eliminat dupa ce si-a lovit adversarul cu palma in figura.

Prima mare greseala de arbitraj a venit dupa doar 5 minute, cand Papp a inscris cu capul, dar reusita a fost anulata pentru un presupus fault in atac, inexistent insa.

Steaua a mai avut o reusita anulata in minutul 21, cand Popa a marcat, numai ca tusierul a ridicat fanionul semnalizand un ofsaid la Hamroun, aflat pe directia balonului, dar fara sa influenteze faza.

Dupa o prima repriza in care a fost inexistenta, Astra a deschis scorul in minutul 51, prin Alibec, iar zece minute mai tarziu Budescu a facut 2-0 dintr-un penalti discutabil.

Steaua a mai punctat o data in minutul 75, prin Tade, insa si de aceasta data reusita a fost anulata eronat pentru un presupus ofsaid.

Dupa acest rezultat, Astra ocupa primul loc in Liga 1, cu 11 puncte, in timp ce Steaua este pe 5, cu 9 puncte.

Etapa urmatoare, Steaua primeste vizita lui ASA Targu Mures, iar Astra se deplaseaza la Voluntari.

ziare.com

Vezi si

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în sferturi la Europenele de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatelor Europene de box …