Thursday , April 25 2024

Liga 1: Steaua invinge Viitorul dupa un meci cu un final de infarct

Steaua a obtinut a doua victorie consecutiva de la venirea lui Laurentiu Reghecampf, scor 1-0, pe terenul Viitorului Constanta, dupa un meci ce a avut un final tensionat, campioana fiind salvata de portarul Florin Nita.

viitorul-steaua

Desi a avut mari probleme de lot, Steaua a inceput in forta confruntarea de la Ovidiu si a deschis scorul dupa doar trei minute, prin Hamroun, cu un sut plasat din pasa lui Varela.

Viitorul a inceput sa puna stapanire pe joc dupa primirea golului, insa Steaua s-a aparat destul de bine.

Stelistii au folosit si mana in suprafata de pedeapsa, insa Alexandru Tudor nu a acordat penalti dupa un hent al lui Hamroun, in minutul 13.

Opt minute mai tarziu, Ioan Filip a luat o actiune pe cont propriu, insa sutul sau a lovit bara transversala.

Paul Papp a vazut doua cartonase galbene in doar cinci minute si si-a lasat echipa in inferioritate numerica in ultima jumatate de ora, iar Viitorul si-a asumat din ce in ce mai multe riscuri.

Gazdele s-au aruncat in atac si au lasat mari spatii, insa Tade a irosit doua sanse foarte mari.

Si la poarta Stelei emotiile au fost de infarct, dar Nita a fost eroul uni seri magice pentru campioana, la Ovidiu, cu doua interventii fenomenale in fata lui Ganea si Chitu, ce au contribuit la o victorie ce arata ca trupa lui Reghecampf este pe drumul cel bun.

Dupa acest rezultat, Steaua ocupa locul 5 in Liga 1, cu 37 de puncte (opt mai putin decat liderul Astra), in timp ce Viitorul este pe 2, cu 40 de puncte.

Etapa urmatoare, Steaua primeste vizita lui ACS Poli Timisoara, in timp ce Viitorul se deplaseaza pe terenul lui FC Voluntari.

Viitorul si Steaua se vor intalni insa si joi, in Cupa Romaniei.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …