Tuesday , April 23 2024

Liga 1: CFR Cluj si FCSB, scor alb in Gruia

CFR Cluj si FCSB au terminat la egalitate, scor 0-0 in ultima partida a rundei cu numarul 6 de play-off, a sezonului competitional curent de Liga 1.

cfr-fcsb

Prima parte a fost una prudenta din partea ambelor formatii, care au preferat sa nu riste foarte mult. CFR a inceput totusi mai bine si a avut cateva ocazii de gol, prima prin Camora care a tras din plin careu in plin blocaj al oaspetilor, iar a doua prin Paun, care a ratat milimetric contactul cu mingea, din cativa metri, dupa o centrare buna a lui Camora, din flancul stang.

FCSB s-a trezit si ea usor-usor pe final de prim mitan, dar sutul lui Popescu de la distanta nu poate fi considerat o mare ocazie.

Nici in partea secunda oamenii lui Reghecampf nu s-au simtit mai bine, iar Denis Alibec a pierdut foarte multe mingi, fiind si scos de pe teren in minutul 62, fostul varf de la Inter avand foarte multi nervi la adresa antrenorului sau, el plecand la un moment dat de pe banca direct la cabine.

Enache a avut cea mai mare sansa a ros-albastrilor la jumatatea reprizei secunde, cand dupa o pasa in spate foarte inspirata a lui Gnohere in plin careu, a reluat doar alaturi.

O alta mare ocazie a oaspetilor a avut loc in minutul 77, cand Tanase a sutat din 5-6 metri doar in plasa laterala, creand o iluzie optica la mii de fani care asistau la partida din Cluj.

S-a terminat egal dupa o partida disputata pe final de meci, in care totusi nimeni nu a reusit sa se impuna. FCSB are acum 3 puncte peste Viitorul, 5 peste Dinamo si 7 peste CFR Cluj, care ramane pe 4.

Vezi si

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024, în frunte cu Istvan Kovacs

Patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, vor oficia la Campionatul European de fotbal …