Friday , March 29 2024

Liga 1: ASA Targu Mures pierde la Astra, iar Steaua trece pe primul loc

steaua

Steaua a revenit pe primul loc in clasamentul Ligii 1, dupa ce duminica seara a invins-o acasa cu 2-0 pe FC Botosani, iar ASA Targu Mures a fost invinsa la Giurgiu de Astra cu 3-1.

In urma acestor rezultate, Steaua urca pe primul loc, cu 70 de puncte, iar ASA coboara pe locul doi, cu 68 de puncte.

Pe National Arena, Steaua a inceput in forta si la pauza conducea cu 2-0, dar lucrurile s-au complicat in partea secunda, cand Prepelita si Bourceanu au fost eliminati in startul reprizei secunde, in decurs de cateva minute.

Varela, in minutul 23, a deschis scorul cu un sut de la 15 metri, iar Stanciu, in minutul 43, a luat o actiune pe cont propriu si a punctat cu un sut din unghi.

De partea cealalta, Astra a jucat excelent si s-a impus meritat in partida cu targ-muresenii, scor 3-1. O victorie cu scandal, daca privim ultimele minute, cand jucatorii celor doua echipe s-au la bataie, iar arbitrul a eliminat 4 jucatori, plus pe antrenorul Marius Sumudica.

Golurile intalnirii de la Giurgiu au fost inscrise de Alibec, de doua ori, si Fatai, in prelungiri, pentru gazde, respectiv Bumba (min.36) pentru oaspeti, cu un sut superb de la marginea careului.

Astfel, campioana se va decide in ultima etapa, insa avem o noua favorita. Trupa pregatita de Constantin Galca sta acum la mana ei, in timp ce ASA are nevoie de o victorie, dar si ca Steaua sa se incurce.

In ultima etapa, programata joi, Steaua va juca la CSMS Iasi, iar ASA Targu Mures va primi vizita celor de la Otelul Galati.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …