Thursday , April 25 2024

Legendara Martina Navratilova anunță că a învins cancerul

Câștigătoare a 18 titluri de Grand Slam, Martina Navratilova a anunțat că a învins cancerul. În vârstă de 66 de ani, Navratilova a dezvăluit că a intrat în remisie, după ce la începutul anului fusese diagnosticată cu cancer la gât și la sân.

„Din câte se știe, nu mai am cancer. Ar trebui să pot pleca” – Martina Navratilova, într-un interviu acordat lui Piers Morgan la TalkTV, potrivit The Guardian.

Câștigătoare a 167 de turnee de-a lungul carierei, Martina a dezvăluit prin ce a trecut după ce a primit vestea șocantă, la 13 ani distanță de la sesiunile de radioterapie pe care aceasta le-a făcut ca urmare a unui alt cancer la sân.

„Am observat că ganglionul meu limfatic stâng era mărit și am crezut că era de la un vaccin împotriva herpesului zoster pe care îl făcusem cu o săptămână înainte. Dar apoi, după câteva săptămâni, nu s-a mai micșorat, așa că am sunat la doctor.

Am fost într-o panică totală timp de trei zile, gândindu-mă că s-ar putea să nu prind Crăciunul următor. Mi-a venit în minte lista cu toate lucrurile pe care voiam să le fac. Și poate sună foarte superficial, dar m-am gândit ‘OK, ce mașină beton aș vrea să conduc cu adevărat dacă aș mai trăi doar un an?’” – Martina Navratilova.

Navratilova a afirmat că sesiunile de chimioterapie au reprezentat „cu siguranță cel mai greu lucru pe care l-am făcut vreodată”.

Continuarea pe HotNews

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …