Friday , March 29 2024

Legendara Chris Evert explica problemele Simonei Halep: E ceva simplu, am trecut si eu prin asa ceva

simona

Fosta mare jucatoare Chris Evert, castigatoare a 18 turnee de Grand Slam, a vorbit despre problemele pe care Simona Halep le-a avut in ultima perioada.

Legenda tenisului feminin a afirmat ca a trecut si ea printr-o perioada in care si-a pierdut constanta rezultatelor si spune ca totul tine de partea mentala.

In opinia lui Evert, cand Simona va reusi sa-si controleze mai bine emotiile, va deveni o jucatoare ce se va lupta cu sanse reale pentru a deveni cea mai buna din lume.

“Imi aduc aminte ca am trecut si eu prin asa ceva si este ceva simplu. Daca iti doresti cu adevarat sa fii in varf, faci sa se intample asta. Dar daca lasi emotiile si nervii sa te afecteze, aceste lucruri te vor trage in jos. Totul tine de partea mentala”, a spus Chris Evert pentru Sun Sentinel.

Intrebata de ce niciuna dintre jucatoarele din top 10 WTA nu are constanta pe termen lung, Evert a mentionat ca o cauza posibila poate fi si agitatia creata de bani si stilul de viata.

“Sunt mai multe jucatoare care nu reusesc sa devina constante. In primul rand este vorba despre superioritatea Serenei. Apoi sunt atatea distractii cu banii, obligatiile pe care jucatoarele le au, stilul de viata si poate au luat putin din foame de rezultate a acestor jucatoare”, a completat Evert.

Simona Halep va evolua in aceasta saptamana in turneul de la Miami, unde anul trecut a ajuns pana in sferturile de finala.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …