Friday , April 19 2024

Laurenţiu Reghecampf, după dezastrul de la Schalke: Am făcut greşeli copilăreşti

Reghecampf

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, miercuri seară, după înfrângerea din meciul cu Schalke 04, scor 0-3, că elevii săi au făcut greşeli copilăreşti şi nu au marcat la ocaziile avute.

“Nu e nimic de spus. Asta se întâmplă când faci greşeli copilăreşti. Am avut ocazii, Popa trebuia să marcheze, poate şi Kapetanos. Schalke a înscris la prima ocazie avută. A fost o greşeală mare la primul gol, dar este vina tuturor. Trebuie să câştigăm următorul meci acasă. După primul gol primit am încercat să jucăm în faţă, dar am făcut multe greşeli şi ei ne-au prin pe contraatac şi au marcat. Nu s-a schimbat nimic, dar este important să câştigăm următorul meci. Trebuie să analizăm, să vedem ce greşeli am făcut şi să mergem mai departe. Am ieşit cu doi jucători accidentaţi după acest joc, Tatu şi Adi Popa. Atmosfera a fost frumoasă, dar pentru noi nu este o seară reuşită”, a spus Reghecampf la Dolce Sport.

Campioana României, Steaua Bucureşti, a debutat cu o înfrângere în sezonul 2013/2014 al Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-0 (0-0), de echipa germană Schalke 04, în prima etapă a grupei E a competiţiei. Golurile au fost marcate de Uchida ’67, Boateng ’78 şi Draxler ’85.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …