Wednesday , April 24 2024

Larisa Iordache şi Diana Bulimar, premiate cu câte 50.000 de lei de CS Dinamo

iordache-bulimar

Gimnastele Larisa Iordache şi Diana Bulimar au fost premiate de Clubul Sportiv Dinamo cu câte 50.000 de lei pentru performanţele obţinute la Campionatele Europene de la Sofia, se arată într-un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne, remis, joi, agenţiei MEDIAFAX.

Cele două gimnaste dinamoviste, împreună cu antrenorul coordonator al lotului feminin al României, Octavian Bellu, au primit şi placheta de onoare a Ministerului Afacerilor Interne.

“În contextul aniversării a 66 de ani de existenţă a Clubului Sportiv Dinamo, dar şi pentru rezultatele remarcabile obţinute în competiţiile sportive, ministrul Gabriel Oprea a acordat Placheta de onoare a Ministerului Afacerilor Interne, antrenorului lotului naţional al României, Octavian Bellu, şi gimnastelor Larisa Iordache şi Diana Bulimar, medaliate cu aur pe echipe la recentele Campionate Europene care au avut loc la Sofia. Cele două gimnaste au primit şi câte un premiu financiar de 50.000 lei, din partea Clubului Sportiv Dinamo al Ministerului Afacerilor Interne”, se arată în comunicatul citat.

La Campionatele Europene de la Sofia, Larisa Iordache a câştigat patru medalii, două de aur (pe echipe şi la sol), una de argint (la bârnă) şi una de bronz (la sărituri), iar Diana Bulimar una de aur (pe echipe).

 

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …