Thursday , March 28 2024

Lăcătuş: E greu să rezişti împotriva unei echipe ca Napoli când joci în zece

Antrenorul echipei Steaua, Marius Lăcătuş, a declarat, joi seară, că este greu să rezişti în faţa unei formaţii precum Napoli, atunci când joci în zece oameni şi şi-a felicitat jucătorii pentru efortul depus în meciul încheiat la egalitate, scor 3-3, în grupa K a Ligii Europa.

“A fost un meci greu, împotriva unei echipe puternice, cu jucători foarte buni. E păcat că n-am reuşit această victorie care se contura la începutul meciului, dar fotbalul oferă şi momente neplăcute. Când joci în zece împotriva unei echipe ca Napoli, e greu să rezişti. Felicit jucătorii pentru efortul făcut, pentru atitudinea demonstrată. Păcat că n-am reuşit această victorie, era bună şi pentru moralul jucătorilor. Este păcat şi pentru mine şi pentru suporteri. Dar sunt convins că dacă jucătorii vor avea această atitudine, vor veni rezultatele pozitive. Vreau să mulţumesc fanilor că au fost alături de echipă. Jucătorii au dat dovadă de mare caracter, în două zile nu se pot face minuni. Tristeţea este prea mare acum ca să găsim vinovaţii, sigur are şi Kapetanos partea lui de vină, dar nu am revăzut faza ca să-mi dau cu părerea”, a declarat Lăcătuş.

Tehnicianul consideră că portarul Ciprian Tătăruşanu a prins o zi foarte bună. “E greu să ai posesie în zece oameni, iar oboseala de pe parcursul meciului i-a făcut pe jucători să renunţe mult mai uşor la mingi în ultimele 15 minute. Se poate vorbi şi de ghinion la cele două bare ale noastre, dacă se făcea 4-1 nu cred că se mai putea întâmpla ceva, dar şi noi am avut şansă în acest meci, Tătăruşanu având o zi foarte bună. Dacă ne uităm la clasamentul grupei, echipele sunt despărţite de un punct şi putem spera în calificare. Noi ne vom juca şansa la fiecare meci”, a adăugat Lăcătuş.

Întrebat ce a spus arbitrului la finalul meciului, Lăcătuş a răspuns: “La final i-am mulţumit pentru maniera de arbitraj”.

Lăcătuş a menţionat că a a încercat să controleze furia suporterilor la finalul meciului: “Nu ne-am dori să fim sancţionaţi, să nu putem evolua pe stadionul nostru. Am încercat să-i fac să se gândească la consecinţe”.

Formaţia Steaua Bucureşti a încheiat la egalitate, scor 3-3 (3-1), meciul susţinut, joi, pe teren propriu, în compania echipei italiene Napoli, în etapa a doua a grupei K a Ligii Europa. Golurile Stelei au fost marcate de Cribari ‘2 (autogol), Tănase ’12 şi Kapetanos ’16. Pentru Napoli au înscris Vitale ’44, Hamsik ’73 şi Cavani ’90+7.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …