Friday , April 19 2024

Klose, tripla lovitura: A batut recordul de marcator detinut de Ronaldo, pe stadionul pe care brazilianul a debutat, la meciul pe care acesta l-a comentat

klose

Miroslav Klose a marcat în meciul cu Brazilia (7-1), din semifinalele Campionatului Mondial, golul de 2-0, în minutul 23 al meciului, doborând un record istoric. Atacantul de 36 de ani a bifat cel de-al 16-lea gol al său la Campionatele Mondiale, depășindu-l pe brazilianul Ronaldo Nazario, care a rămas cu 15 reușite.

Ronaldo marcase golul său numărul 15 la CM 2006, depășindu-l pe fostul deținător al recordului, germanul Gerd Muller, chiar la el acasă, în Germania. Opt ani mai târziu, ”răzbunarea” a venit tot de la un neamț și tot pe terenul celui detronat.

Klose a mers, însă, și mai departe. Golul cu care l-a depășit pe Ronaldo Nazario a fost marcat cu el în tribună, ”Il Fenomeno” comentând meciul pentru televiziunea braziliană. Astfel, brazilianul a fost nevoit să comenteze golul succesorului său și să asiste la umilința echipei sale, în timp ce trebuia să explice telespectatorilor ce se întâmplă în teren.

De parcă asta nu a fost destul, toate acestea au avut loc pe stadionul Mineirao, din Belo Horizonte, arena lui Cruzeiro, echipa la care debutase ”Il Fenomeno” la 16 ani, în 1993, și la care și-a petrecut primii ani ai carierei.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …

One comment

  1. Umilinta maxima pentru brazilieni la fotbal, au maturat nemtii cu ei pe jos.