Saturday , October 1 2022

Karolina Pliskova şi Petra Kvitova s-au calificat în finală la Sydney

Petra Kvitova (4 WTA)
Petra Kvitova (4 WTA)

Jucătoarele cehe de tenis Petra Kvitova, cap de serie numărul 2, şi Karolina Pliskova s-au calificat, joi, în finala turneului de la Sydney (Australia), dotat cu premii în valoare totală de 731.000 de dolari.

Kvitova, locul 4 WTA, a învins-o, în semifinale, cu scorul de 7-5, 6-1, pe Ţvetana Pironkova (Bulgaria), jucătoare venită din calificări şi poziţia 67 în ierarhia mondială.

Karolina Pliskova (22 WTA)
Karolina Pliskova (22 WTA)

Pliskova, locul 22 WTA, a trecut, în semifinale, cu scorul de 6-3, 6-2, de Angelique Kerber (Germania), a cincea favorită a competiţiei şi poziţia a noua în clasamentul mondial.

Câştigătoarea sâmbătă la Shenzhen, Simona Halep, cap de serie numărul unu şi locul 3 WTA, s-a retras din turneul de categorie Premier de la Sydney, din cauza unei infecţii gastrointestinale. Halep, direct acceptată în turul doi la Sydney, ar fi trebuit să o întâlnească, marţi, pe Karolina Pliskova (Cehia), dar a fost înlocuită pe tabloul turneului de Nicole Gibbs (SUA). Pliskova a învins-o pe Gibbs, scor 6-0, 6-0.

Vezi si

Foresta a părăsit cu fruntea sus Cupa României. “Galben-verzii” au pierdut la limită cu UTA Arad, în fața a 4.000 de spectatori pe Areni (FOTO, VIDEO)

Foresta a părăsit cu fruntea sus Cupa României, după ce a pierdut la limită, scor …