Friday , April 19 2024

Karatiştii de la Atletic Bucovina Suceava au cucerit 12 medalii internaționale la Cupa Banzai

Performerii delegației conduse de sensei Ovidiu Corduneanu au fost Alin Lazăr şi Matei Struț, ambii medaliați cu aur la stilul Kihon. Concursul internațional de la Arad a adunat la start peste 400 de sportivi din patru țări

Sportivii clubului Atletic Bucovina Suceava s-au întors cu 12 medalii de la cea de-a XXVII-a ediție a Cupei Banzai de la Arad, cea mai mare competiție de karate shotokan organizată în acest an în România.

Delegația condusă de sensei Ovidiu Corduneanu, deținător al centurii negre 4 Dan, a cucerit două medalii de aur prin Alin Lazăr (centură galbenă) şi Matei Struț (centură galbenă), ambele la stilul Kihon.

Medaliile de argint, au fost aduse de acelați Alin Lazăr, la Kata, Octavian Gherasim (centru maro – 1 kyu), la Kumite şi Kata şi Eduard Bădăluță (centură galbenă), la stilul Kihon.

În alte şase rânduri, Atletic Bucovina Suceava a urcat pe ultima treaptă a podiumului prin Nicolas }ăran (centură galbenă), Alexandru Ponor (centură galbenă), Larisa Lazăr (centura galbenă), Ioana Bernic (centură verde), toți patru la stilul Kihon, Amalia Stan (centură maro) şi Ilinca Batîr (centură albastră), ultimele două medaliate cu bronz la stilul Kata.

“Felicitări sportivilor suceveni pentru rezultatele obținute la Arad. Mulțumim tututor celor care au participat, oficialilor FRK şi WUKF, sponsorilor şi nu în ultimul rând părinților care iau susținut pe aceşti copii”, a precizat sensei Ovidiu Corduneanu.

Organizată sub egida FRK – WUKF, în colaborare cu DJTS Arad, Cupa Banzai a adunat la start peste 400 de sportivi din patru țări: Serbia, Bosnia-Hețegovina, Ungaria şi România. (Dănuț CHIDOVET)
secretarasite

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …