Thursday , March 28 2024

Kaka, scos la vanzare de Real Madrid

Real Madrid speră să-l poată vinde pe brazilianul Kaka, mai mult accidentat şi puţin convingător, susţine, miercuri, cotidianul sportiv As.

Conducătorul de joc în vârstă de 28 de ani, care are contract încă patru sezoane cu Real, a fost operat în august la genunchiul stâng şi nu şi-a reluat antrenamentele decât în decembrie.

Marţi, clubul madrilen a anunţat că jucătorul va absenta încă 15 zile, din cauza unei accidentări la acelaşi genunchi.

“Real Madrid va încerca să-l vândă pe Kaka în iunie. Randamentul său prea scăzut în ultimele două sezoane a fost determinant pentru a schimba politica clubului în ceea ceă-l priveşte. Anul trecut, el a absentat 85 de zile. Problema este că mai are încă patru ani de contract cu un salariu de nouă milioane de euro net pe sezon (15 milioane cu impozite). Adică un total de 60 de milioane de euro şi marea întrebare este: «ce club îi poate plăti salariul?» Fără a mai pune la socoteală că nu va pleca gratuit şi va trebui vândut la preţul de pe piaţă”, susţine As.

Şi antrenorul formaţiei Real Madrid este “obosit şi dezamăgit de jucător”. “El nu înţelege cum un jucător de elită nu se implică în echipă”, susţine As.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …