Saturday , April 20 2024

Juventus invinge Real Madrid in semifinalele Ligii Campionilor

juve-real

Juventus Torino a castigat cu 2-1 meciul cu Real Madrid, din prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor, si are o sansa importanta sa elimine castigatoarea competitiei de anul trecut.

Real Madrid a fost considerata marea norocoasa a tragerii la sorti pentru semifinalele Ligii Campionilor, insa marti seara a fost nevoita sa revina intr-o tara in care nu s-a simtit niciodata bine si in care la ultimele sapte deplasari nu obtinuse nicio victorie.

Istoria s-a repetat si pe Juventus Stadium, unde gazdele au inceput extrem de agresiv si montate sa intre in cartea de istorie a “Batranei Doamne”.

Juventus a dominat categoric startul meciului, iar deschiderea scorului a venit dupa doar 8 minute, cand Morata a bagat mingea in plasa din fata portii, dupa un sut al lui Tevez, respins de Casillas.

Real Madrid s-a trezit cu greu dupa primirea golului, dar a inceput sa preseze si sa puna stapanire pe centrul terenului.

Dupa cateva suturi de la distanta, egalarea a venit in minutul 27, cand James Rodriguez l-a gasit excelent pe Ronaldo in fata portii, iar portughezul a marcat cu o lovitura de cap.

In plus, Real putea intra in avantaj la pauza, insa James Rodriguez a trimis in transversala cu capul in minutul 41, dupa o centrare perfecta a lui Isco.

Real a incercat in startul partii secunde un joc de posesie, insa o greseala comisa i-a trimis pe torinezi pe contraatac, iar Carlitos Tevez a obtinut penalti in minutul 56, dupa un duel cu Carvajal.

Atacantul argentinian a fost cel care a executat si lovitura de pedeapsa si a facut 2-1 pentru Juventus fara nicio emotie.

Italienii s-au aparat apoi excelent pana la finalul meciului si au luat un avantaj extrem de important inaintea meciului retur, programat saptamana viitoare la Madrid.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …