Thursday , April 18 2024

Jurnalistii si sportivii acreditati la JO Soci se plang de conditiile de cazare (FOTO)

soci

Torţa olimpică ajunge în această seară la Soci, cu două zile înaintea ceremoniei de deschidere a olimpiadei de iarnă, dar satul olimpic nu este încă pregătit pentru oaspeţi.

Toalete duble, prize chiar în paturi, apă de la robinet nepotabilă şi instrucţiuni despre cum oameni ar trebui să se comporte la baie. Acestea sunt doar o serie din nemulţumirile sportivilor şi jurnaliştilor care participă la Olimpiada de la Soci. Astfel, sute de imagini gafele făcute de organizatori au început să inunde reţelele de socializare.

soci1Primii jurnalişti ajunşi la Soci au avut parte de surprize neplăcute, scrie The Washington Post.

Chiar dacă au încercat să trateze situaţia cu umor, ei au scris totuşi despre apă murdară de la chiuvetă sau lipsa capacelor de canalizare de pe străzi.

soci2 soci3Unii ziarişti au remarcat la recepţie fotografia preşedintelui Vladimir Putin, dar nu şi-au găsit camere, cu toate că au făcut rezervări de acum cinci luni.

soci4Alţii nu au găsit hotelul, pentru că doar şase dintre cele nouă clădiri destinate jurnaliştilor sunt gata, celelalte trei fiind încă în construcţie.

Totul se întâmplă în condiţiile în care Rusia a cheltuit 51 de miliarde de dolari, pentru organizarea olimpiadei de iarnă.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …