Thursday , April 25 2024

Jurnalist NYT: Scanarea QR a testului lui Djokovic “s-a pozitivat” peste noapte, în Serbia

Continuă scandalul în cazul lui Novak Djokovic, care a fost reținut de autoritățile australiene, în urmă cu câteva zile, înainte de a primi acceptul de a rămâne în Australia.

Liderul ATP a mers în Australia fără să fie vaccinat, însă bazându-se pe faptul că a fost infectat cu Covid-19 pe 16 decembrie, după cum susțin avocații săi, printr-un document care atestă infectarea.

Testul pozitiv prezentat de Novak Djokovic a stârnit o serie de reacții controversate în ultimele zile. Conform sport.ro, jurnalistul Ben Rothenberg, specialist în tenis al New York Times, a scanat codul QR atașat testului pozitiv al lui Djokovic (pentru că documentul a fost făcut public), iar în urma scanării, rezultatul apare ca fiind NEGATIV.

La doar câteva ore, la o nouă scanare a aceluiași cod QR, rezultatul testului liderului ATP s-a pozitivat.

Când a fost întrebat despre testul PCR cu rezultat pozitiv al lui Novak Djokovic din 16 decembrie, Djordje Djokovic a răspuns: „Conferința de presă se încheie aici, vă mulțumim pentru atenție.”

Nole a primit rezultatul testului despre care susține că a fost pozitiv pe 16 decembrie seara, iar a doua zi a participat la mai multe evenimente în Serbia, printre care o vizită făcută la propriul centru de tenis, unde le-a oferit cadouri copiilor fără să poarte mască în spații închise.

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …