Thursday , April 25 2024

Juniorul Suceava și Şomuz Fălticeni se întâlnesc în primul tur al Cupei României

Partida este programată miercuri, 28 august, cu începere de la ora 17.30, pe stadionul “1 Mai” din cartierul Ițcani

Federația Română de Fotbal a anunțat ieri programul meciurilor din primul tur al Cupei României – ediția 2021/2022.

Primele echipe din județul nostru care vor intra în competiție sunt Juniorul Suceava și Şomuz Fălticeni, care se vor înfrunta într-un meci eliminatoriu, programat miercuri, 28 iulie, de la ora 17.30, pe stadionul “1 Mai” din Ițcani.

Juniorul a ajuns în premieră pe tabloul național al Cupei României din postura de câștigătoare a fazei județene a competiției, după ce a dispus în finală, cu scorul de 3-1, de Rarău Câmpulung.

De partea cealaltă, gruparea fălticeneană vrea să depășească performanța de anul trecut, când a ajuns până în Turul IV al Cupei României. “Ne dorim să ajungem cât mai sus în Cupa României. Îl vom lua ca pe un meci de pregătire în acest moment pentru că nu vom fi la capacitate maximă la data de 28 iulie, când este programat primul tur. Ne-am fixăt ca obiectiv să parcurgem trei-patru tururi în Cupa României și să aduce măcar o echipă de Liga a II-a la Fălticeni. Este clar că vom trata competiția cu seriozitate și vom alinia o formulă cât mai competitivă”, a anunțat antrenorul Şomuzului, Iulian Ionesi.

Primul tur al Cupei României mai programează în zona de nord a Moldovei întâlnirile: Moldova Cristești (Iași) – Dante Dorohoi, CSM Pașcani – Hușana Huși, Viitorul Curița – CSM Bacău și CSM Vaslui – Sporting Vaslui.

Foresta Suceava și Bucovina Rădăuți vor intra în competiție odată cu Turul II, programat pe 4 august. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …