Thursday , April 18 2024

Juniorul Suceava s-a impus cu două grupe de vârstă la Cupa Play

Clubul sucevean a cucerit trofeul la categoriile 2012 și 2014. Ambele grupe de la Juniorul au obținut victorii pe linie la turneul de la Bacău 

Juniorul Suceava a câștigat Cupa Play cu grupele de 2012 și 2014.

Condusă de pe bancă de Constantin Dumistrăcel, grupa de copii născuți în 2012 a câștigat toate cele șase meciuri disputate pe parcursul turneului de la Bacău: 10-0 cu FC Joy Bacău, 4-2 cu Viitorul Chișinău, 3-0 cu Juniorul Dorohoi, 8-2 cu Junior Nectar Iași, în grupe, 4-2 cu Junior Botoșani, în semifinale și 8-4 cu Viitorul Chișinău, în finală.

“Baieții noștri au lăsat din nou o impresie foarte bună și au arătat ca sunt un grup puternic. Am avut parte de o competiție echilibrată și momente în care am fost conduși pe tabelă în semifinală și în finală, dar copiii s-au mobilizat exemplar și s-au impus pe merit. Mulțumim tuturor susținătorilor noștri”, a spus antrenorul Constantin Dumistrăcel.

O ispravă similară a reușit și grupa de copii născuți în 2014, condusă de Daniel Bostan, care a bifat de asemenea victorii pe linie la Cupa Play: 2-0 cu Juniorul Dorohoi, 10-8 cu Diasport Bacău II, 11-7 cu Diasport Bacău, 6-2 cu Real Junior Vaslui, în grupe, 5-1 cu Pumas IașI, în semifinale și 9-1 cu Real Junior Vaslui, în finală. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

Ultimele bilete la Jocurile Olimpice de la Paris au fost puse azi în vânzare

Ultimele bilete pentru Jocurile Olimpice de vară de la Paris au fost puse în vânzare …