Saturday , April 20 2024

Juniorul Suceava s-a desprins la cinci puncte în fruntea Ligii a IV-a

Echipa antrenată de Laurențiu Berezoschi s-a impus, cu scorul de 2-0, în meciul susținut duminică, pe terenul Moldovei Drăgușeni.

Juniorul Suceava s-a desprins la cinci puncte în fruntea Ligii a IV-a, după ce s-a impus duminică, pe terenul celor de la Moldova Drăgușeni, cu scorul de 2-0, printr-o dublă semnată de Ciprian Ieșan.

În derbyul etapei a XI-a, Siretul Dolhasca a urcat pe locul 2, după ce a învins acasă Şomuzul Preutești (foto), cu scorul de 2-0, prin golurile lui Grădinariu și Homneac.

Rarăul Câmpulung a urcat în zona play-off, după victoria cu Viitorul Liteni, în vreme ce Progresul Frătăuții Vechi și Concordia Grămești au câștigat în deplasare la Fântânele, respectiv Vatra Moldoviței.

Rezultatele etapei a XI-a:

Siretul Dolhasca – Şomuzul Preutești: 2-0

Victoria Vatra Moldoviței – Concordia Grămești: 2-4

Recolta Fântânele – Progresul Frătăuții Vechi: 1-3

Rarău Câmpulung – Viitorul Liteni: 2-0

Moldova Drăgușeni – Juniorul Suceava: 0-2

La finalul sezonului regular, punctele se vor înjumătăți, urmând ca primele patru clasate să califice în play-off, iar ultimele șase să evolueze în play-out.

Echipa care se va impune în ediția de campionat 2021-2022 a Ligii a IV-a sucevene va întâlni la barajul de promovare, în dublă manșă, pe 18 și 25 iunie, campioana județului Neamț. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …