Thursday , April 25 2024

Juniorul Suceava își cunoaște adversara din barajul de promovare în Liga a III-a

“Alb-verzii” se vor bate pentru accederea în eșalonul trei cu Speranța Răucești – campioana județului Neamț

Juniorul Suceava își cunoaște adversara de la barajul de promovare în Liga a III-a. Este vorba de formația Speranța Răucești, care a devenit campioană în județul Neamț cu o etapă înainte de finalul sezonului.

Cu o singură înfrângere în 17 meciuri disputate până acum în Liga a IV-a din Neamț, Speranța Răucești are în componență foști jucători de la Ceahlăul, precum atacantul Dragoș Patrichi – golgheterul echipei cu 20 de goluri marcate, mijlocașul Mădălin Popa, fundașul Andrei Vițelaru sau portarul Alexandru Hărăguță, ultimul venind de la Dante Botoșani în iarna trecută. De asemenea, cinci dintre componenții formației din Răucești joacă și-n Liga a II-a la futsal, pentru Ceahlăul Piatra Neamț, cum este cazul portarului Ionuț Bicleanu și a jucătorilor de câmp Vasile Avram, Alexandru Bordeanu, Alexandru Smău și Ionuț Apostoae.

Juniorul Suceava și Speranța Răucești se vor bate pentru promovare în dublă manșă, pe 18 iunie (Suceava) și 25 iunie (Neamț).

Cei de la Juniorul vor fi premiați de conducerea AJF Suceava cu diplomele, cupele, medalii și tricourile de campioni cu ocazia meciului pe care îl vor disputa sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul din Ițcani, în compania celor de la Siretul Dolhasca. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …