Thursday , August 5 2021

Juniorul Suceava este cu un picior în finala Cupei României

Echipa condusă de Bogdan Pantea și Laurențiu Berezoschi s-a impus cu un categoric scor de 6-1 în manșa tur a duelului cu LPS Suceava

Juniorul Suceava este ca și calificată în finala fazei județene, după ce a câștigat duminică, pe terenul celor de la LPS Suceava, cu scorul de 6-1, în manșa tur a semifinalelor. Trupa condusă de Bogdan Pantea și Laurențiu Berezoschi și-a asigurat victoria prin golurile marcate de R. Tomescu (2), Solovăstru, Negrea, Pelepco și Hreceniuc.

În celălalt meci al zilei, Rarău și Recolta Fântânele,au încheiat nedecis, scor 1-1, la Câmpulung Moldovenesc, amânând soarta calificării pentru returul, programat miercuri, de la 17.00.

Învingătoarele din cele două semifinale vor juca cu trofeul pe masă, în finala programată pe stadionul Areni, duminică, 27 iunie, de la ora 13.00.

Câștigătoarea fazei județene va participa în primul tur din faza națională a Cupei României, ce va avea loc pe 28 iulie.

Finala din 27 iunie va fi precedată de Adunarea Generală a membrilor afiliați AJF Suceava. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Cristian PLOŞCEAC)

Vezi si

Foresta va legitima un nigerian și trei camerunezi

Aceștia au toate șansele să se regăsească pe teren la primul meci oficial al “galben-verzilor”, …