Tuesday , May 7 2024

Juniorul Suceava este campioană de toamnă în întrecerea juniorilor U15

Grupa pregătită de Ovidiu Vranău a încheiat turul campionatului cu 14 victorii din 14 posibile

Juniorul Suceava a devenit campioană de toamnă în întrecerea județeană rezervată juniorilor U15 cu maximum de puncte.

Echipa pregătită de Ovidiu Vranău a obținut a 14-a victorie din tot atâtea posibile după ce a surclasat pe teren propriu, formația Juniorul Salcea, cu scorul de 15-0, prin golurile marcate de Patrick Dornean (6), Luca Serediuc (5), Marco Iordache (2), Iulian Magazin și Mircea Lobodă.

Ovidiu Vranău mizează în actualul sezon pe următorul lot de jucători: Cosmin Pîțu, Albert Hodoroabă, Dobrin Ursu, Andrei Matei, Marco Iordache, Sebastian Belciug, Patrick Dornean, Luca Serediuc, Horia Pălănceanu, Mateo Iftimovici, Rareș Ceobanu, Robert Morariu, Mircea Lobodă, Gabriel Sorohan, Florin Nichitoi, Albert Cristurean, Iulian Magazin și David Agarafinei.

Grupa de la LPS Suceava, antrenată de Răzvan Bîgu, a încheiat turul pe locul 2, la trei puncte în spatele liderului, dar cu o incredibilă poftă de gol, cu o medie 14,8 goluri marcate per meci.

Podiumul turului este completat de nou-inființata CS Vicovu de Sus, care s-a impus în meciul restant disputat miercuri, în fața Bucovinei Dărmănești, cu scorul de 4-0. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Bucovina Rădăuți și-a asigurat prezența la barajul de promovare în Liga a II-a

Bucovina Rădăuți și-a asigurat și din punct de vedere matematic prezența la barajul de promovare, …