Friday , December 9 2022

Juniorul Suceava a realizat scorul etapei în Liga a IV-a

Echipa antrenată de Laurențiu Berezoschi s-a impus, cu 9-0, în meciul disputat pe stadionul din Ițcani în fața celor de la Sporting Poieni Solca

Juniorul Suceava a realizat scorul etapei a V-a în Liga a IV-a, după ce s-a impus duminică, pe stadionul din Ițcani, în fața celor de la Sporting Poieni Solca, cu 9-0, prin golurile marcate de Solovăstru (3), Cerlincă (3), Holca (2) și Hreceniuc.

Lider al clasamentului a rămas Şomuzul Preutești, care și-a continuat parcursul fără greșeală, bifând a cincea victorie consecutivă de la startului sezonului, 5-0, pe teren propriu, în fața Dornei Vatra Dornei, la finalul unui meci decis de golurile înscrise de Vasiliu (3), Kuruc și Nichitoaia.

Viitorul Liteni a rămas pe locul 2, după ce a câștigat în deplasarea de la Drăgușeni, cu scorul de 4-0, prin reușitele semnate de Davidoaia, Pelepco, Lungu (penalty) și V. Răzlog.

Într-un alt joc, Rarău a învins, la Câmpulung, formația Academica Gălănești, cu scorul de 5-2, prin golurile marcate de Stroia (2), Tomco, Vaman și Florescu.

Rezultatele etapei a V-a:

Foresta II Suceava – Concordia Grămești: 0-1

Rarău Câmpulung – Academica Gălănești: 5-2

Juniorul Suceava – Sporting Poieni Solca: 9-0

Moldova Drăgușeni – Viitorul Liteni: 0-4

Victoria Vatra Moldoviței – Recolta Fântânele: 1-1

Progresul Frătăuții Vechi – Bucovina Dărmănești: 4-4

Şomuzul Preutești – Dorna Vatra Dornei: 5-0

Siretul Dolhasca a stat în această rundă. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

CSU din Suceava încheie anul cu un meci pe terenul campioanei Dinamo

Cele două formații se înfruntă duminică, de la ora 12.00, în cadrul etapei a XV-a …