Saturday , April 20 2024

Juniorul Suceava a devenit campioană județeană la categoria U15

Echipa pregătită de Bogdan Pantea a cucerit titlul județean, după ce s-a impus în finală, la loviturile de departajare, în fața celor de la LPS Suceava

Juniorul Suceava a devenit campioană județeană la categoria U15, după ce s-a impus duminică, pe stadionul Areni, în finala de pe plan local, în fața celor de la LPS Suceava, la loviturile de departajare, cu scorul general de 6-5.

Bogdan Pantea, antrenorul celor de la Juniorul, mizează în actualul sezon pe următorul lot de jucători: Păunel Apetrei – David Chidovăț, Alexandru Chirilă, Luca Dascălu-Bulină, Tudor Pachițariu, Marian Necșuță, Fabian Danileț, Alexandru Perhinschi, Robert Gherasim, Răzvan Mateiciuc, Andrei Magazin, Darius Curic, Radu Muntean, David Ciuraru, Darius Huțanu, Alberto Ursachi, Vasile Baciu, Mario Horga, Alexandru Anton și Eduard Pascaru.

Şase echipe s-au luptat pentru titlul de campioană județeană la categoria U15: Juniorul Suceava, Şomuz Fălticeni, Rarău Câmpulung Moldovenesc, Luceafărul Bucovina, LPS Suceava și Bucovina Rădăuți.

Odată cu câștigarea titlului județean, Juniorul Suceava a obținut și calificarea în Liga Elitelor U15, acolo unde va înfrunta cele mai bune echipe din țară la această categorie de vârstă. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …