Sunday , April 28 2024

 Juniors Cup Suceava și-a desemnat câștigătoarele de la categoriile 2014 și 2017

Cele două trofee au ajuns în vitrina cluburilor Juniorul Suceava și Foresta Fălticeni

Juniors Cup Suceava și-a desemnat la sfârșitul săptămânii trecute câștigătoarele de la categoriile 2014 și 2017.

La 2014, trofeul a rămas acasă, în vitrina celor de la Juniorul Suceava, jucătorii pregătiți de Daniel Bostan reușind să se impună în finala mare, în fața celor de la Junior Botoșani, cu 2-1.

Juniorul Suceava (2014): Alexandru Iacob, Alexandru Rotariu, Fabian Oprițescu, Alexandru Popescu, Lucas Găitan, Liam Ilaș, Ianis Ocu, Matei Gheorghiță, Teodor Solovăstru, Yanis Grigoriciuc, Ştefan Gorcea, Alexandru Pîțu, Mihnea Buruiană, Mateo Pușcașu, Matei Aldea, David Curic, David Sîrghia, Alexandru Vatamanu, Cezar Tipa, Sebastian Dascălu, Patrick Puiu și Achim Bucătaru.

Podiumul a fost completat de Viitorul Târgu Frumos, după 5-0, în finala mică, cu Junior Câmpulung.

La 2017, trofeul a ajuns la Foresta Fălticeni, care a câștigat finala mare, disputată în fața Academiei 82 Iași, cu scorul de 1-0.

Foresta Fălticeni (2017): Alinca Aileni, Albert Petru Aileni, David Irimia, Pablo Clement, Luca Grădinariu, Efrem Cîmpan, Eduard Pădurean, Filip Pohoață, Ştefan Vlajinca și Lucas Cristina.

Podiumul a fost completat de Progresul Iași, după 5-3, în finala mică, cu gazdele de la Juniorul Suceava.

La final, fiecare copil participant a primit câte o medalie și o diplomă personalizată. Echipa campioană a fost premiată cu un set de echipament, iar echipele clasate pe locurile 2, 3 și 4 au primit mingi.

Ediția de vară a Juniors Cup Suceava se încheie la sfârșitul acestei săptămâni cu meciurile de la categoria 2009-2010. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

 

Vezi si

FCSB e noua campioană a României la fotbal 

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, …