Friday , March 29 2024

Juniors Cup Suceava și-a desemnat câștigătoarele de la categoriile 2013 și 2016

Trofeele puse la bătaie în cel de-al doilea weekend al competiției au ajuns la Junior Botoșani (2013) și Juniorul Suceava (2016)

Ediția de iarnă a Juniors Cup Suceava și-a desemnat la sfârșitul săptămânii trecute câștigătoarele de la categoriile 2013 și 2016.

Junior Botoșani a ocupat primul loc la categoria 2013, după ce s-a impus duminică, în finala disputată la USV, cu scorul de 4-0, în fața celor de la Real Junior Vaslui. Podiumul a fost completat de gazdele de la Juniorul Suceava.

Junior Botoșani (2013): Andrei Dubină, Ianis Dorta, Darius Stan, Axel Bîrleanu, Nico Amatiesa, Andi Rotaru, David Colban, Edi Retegan, Filip Pașniciuc, Darian Ursulica și Denis Sasu. Antrenor: Augustin Ivașcă.

În sala Şcolii “Miron Costin” din Burdujeni, acolo unde s-au disputat meciurile de la categoria 2016, trofeul a rămas acasă, la Juniorul Suceava, care a ajuns în marea finală cu două grupe. Podiumul a fost completat de copii de la Atletico Bacău.

Juniorul Suceava (2016): Victor Marcu, Matei Olariu, Pavel Pantea, Rareș Găleată, Luca CimpoiașI, Eduard Băieș, Rareș Mânican, David Curic, Victoria Baciu, Lucas Ciobanu, Rareș Macoviciuc, Nicolae Sasu, Olivian Zup, Daniel Pintilie și Matias Sîrghie. Antrenor: Daniel Bostan.

Competiția se încheie la sfârșitul acestei săptămâni cu meciurile de la categoria 2014.

Organizată de ACS Juniorul Suceava, ediția de iarnă a Juniors Cup reunește la start peste 1.000 de copii, reprezentând cluburi din opt județe din România, Suceava, Botoșani, Neamț, Iași, Bacău, Vaslui, Bistrița-Năsăud și Brașov, dar și din Republica Moldova. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …