Friday , March 29 2024

Juniors Cup Suceava este gata de start

44 de echipe își vor disputa în acest weekend trofeele puse la bătaie la categoriile 2012 și 2015

Juniors Cup Suceava, cel mai prestigios turneu pentru fotbalul juvenil din zona Moldovei, este gata de start.

Ediția de iarnă a competiției va debuta în acest weekend cu meciurile de la categoriile de vârstă 2012 și 2015.

Meciurile de la categoria 2012, care va aduna la start 20 de echipe, vor avea loc sâmbătă și duminică, în Balonul de la Universitate și pe terenul sintetic de la LPS, în timp ce jocurile de la categoria 2015, acolo unde s-au înscris 24 de echipe, se vor disputa, de vineri până duminică, în sălile școlilor “Miron Costin” din Burdujeni și “Ion Creangă” din Obcini.

Competiția va continua în weekendul 21-22 ianuarie, cu meciurile de la categoriile 2013 și 2016 și se va încheia o săptămână mai târziu cu jocurile de la categoria 2014.

Organizată de ACS Juniorul Suceava, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Suceava, ediția de iarnă a Juniors Cup va reuni la start aproape 1.000 de copii, reprezentând cluburi din opt județe din România, Suceava, Botoșani, Neamț, Iași, Bacău, Vaslui, Bistrița-Năsăud și Brașov, dar și din Republica Moldova.

“Juniors Cup Suceava este turneu care marchează începutul de an pentru cluburi și academiile de fotbal din România. Le mulțumim tuturor pentru interesul arătat și, așa cum v-am obișnuit la fiecare ediție, și în acest an, fiecare copil va primi o diplomă și o medalie de participare”, au transmis promotorul competiției, Bogdan Pantea. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …