Thursday , June 13 2024

Junioarele III de la LPS Suceava au terminat pe podium turneul final – speranțe

Handbalistele antrenate de Florin Ciubotariu și Iulian Dugan au ocupat locul 3, după 22-20, în finala mică, cu CS Câmpina

LPS Suceava a terminat pe podium turneul final – speranțe din cadrul Campionatului Național de handbal feminin pentru junioare III.

Echipa antrenată de Florin Ciubotariu și Iulian Dugan a ocupat locul 3 în competiția organizată în ultimele zile în Sala “Dumitru Bernicu”, după ce a câștigat finala mică, disputată marți, în fața celor de la CS Câmpina, cu scorul de 22-20 (8-10), la finalul unui meci în care portărița Natalia Dumitraș a fost cea desemnată mai bună jucătoare din tabăra gazdelor.
secretarasite

Tinerele handbaliste sucevene au câștigat grupa din care au făcut parte cu maximum de puncte, după 30-24 cu ACS Dominicii Timișoara, 31-28 cu CS “Ştefan Birtalan” și 30-24 cu CSŞ Odorheiu Secuiesc, iar în semifinale au fost învinse de Pro Sport Focșani, cu scorul de 15-18.

LPS Suceava a mizat la turneul final – speranțe pe următorul lot de jucătoare: Natalia Dumitraș, Amalia Cocîrlă, Teodora Coroamă, – Andreea Codreanu, Lidia Antipenco, Ioana Bota, Daria Balan, Alisia Roman, Ştefania Cunițchi, Alexandra Păduche, Diana Ivan, Ariana Râșcă, Ayana Negru, Emily Solcan, Erato Chiriazic, Maria Gîtman, Iulia Ailenei, Alexia Petruneac, Ioana Balan și Ilinca Lahman.

Turneul din Sala “Dumitru Bernicu” a fost câștigat de Pro Sport Focșani, care a învins în finala mare, formația ACS “Ştefan Birtalan”, după reprizele de prelungire, cu scorul de 34-32. (D.C.)

Vezi si

Viitorul Liteni și Juniorul Salcea vor anima din nou stadionul Areni cu ocazia finalei Cupei României

Cele două formații își dispută trofeul la nivel județean, vineri, de la ora 18.00 Viitorul …