Saturday , April 20 2024

Jucătorii rapidişti se antrenează în aşteptarea banilor de la Primărie

Rapid

Viitorul “ceferiştilor” va fi decis la sfârşitul acestei săptămâni, când primarul Ion Lungu i-a chemat la discuţii pe patronii celor două echipe locale de fotbal, Rapid şi Sporting. In cazul în care vor primi în continuare finanţare, rapidiştii vor începe de luni antrenamentele în efectiv complet. “Vrem o echipă formată în proporţie de 90% din suceveni. Nu ne mai permitem să ţinem jucători din alte părţi. Se găsesc destui fotbalişti în Suceava care să facă faţă la Liga a II-a, important este să avem bani”, a spus antrenorul Bogdan Tudoreanu 

Rapid Suceava rămâne la cheremul autorităţilor locale. “Ceferiştii” şi-au continuat de luni antrenamentele cu speranţa că vor primi cât de curând o nouă tranşă din bugetul alocat de Primărie pe anul în curs.
Lucrurile ar putea intra pe un făgaş normal pe Areni la sfârşitul acestei săptâmâni, când primarul Ion Lungu i-a chemat la discuţii pe patronii celor două echipe locale de fotbal, Gabriel Clim şi Ion Prichici. In condiţiile în care vor primi asigurări că vor dispune de banii necesari pentru participarea în viitorul sezon al Ligii a II-a, rapidiştii au de gând să se reunească în efectiv complet în cursul zilei de luni.
“Dacă se clarifică treburile după întâlnirea de la sfârşitul acestei săptămâni, de lunea viitoare ne apucăm serios de treabă. Vrem o echipă formată în proporţie de 90% din suceveni. Nu ne mai permitem să ţinem jucători din alte părţi. Se găsesc destui fotbalişti în Suceava care să facă faţă la Liga a II-a, important este să avem bani”, a declarat antrenorul celor de la Rapid Suceava, Bogdan Tudoreanu.
Până la începutul săptămânii viitoare, Bogdan Tudoreanu continuă antrenamentele uşoare cu jucătorii rămaşi la echipa, este vorba de Semeghin, Bălan, Negru, Velescu, Golofca, Sava, Sumanariu, Spătar, juniorii Fedorovici, Luţac, Nastasiu şi Cerlincă, de luni urmând să se prezinte la pregătiri şi o parte din jucătorii pe care Sporting este dispusă să-i cedeze la Rapid, precum şi antrenorul Marin Barbu.
In primele şapte luni, clubul Rapid Suceava a primit doar 200.000 de lei din bugetul de 1,1 milioane alocat de Primărie pe anul în curs. Viitorul sezon al Ligii a II-a va debuta cel mai probabil pe data de 7 septembrie, componenţa celor două serii şi programul meciurilor urmând să fie stabilite luni, într-o sedinţă a Comitetului Executiv. (Dănuţ CHIDOVET)

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …