Friday , April 19 2024

Jean Pădureanu rămâne în ÎNCHISOARE

jean-padureanu

Magistraţii Tribunalului Ilfov au respins, joi, cererea de întrerupere a pedepsei formulată de Jean Pădureanu, fostul preşedinte al clubului de fotbal Gloria Bistriţa. Jean Pădureanu a fost condamnat în luna martie la trei ani şi patru luni de închisoare în DOSARUL TRANSFERURILOR.

Jean Pădureanu a cerut întreruperea pedepsei din motive medicale. Avocatului lui Jean Pădureanu, Ion Cazacu, a depus la Tribunalul Ilfov documentele medicale din care rezultă că fostul preşedinte al Gloriei Bistriţa a fost diagnosticat cu boala Alzheimer, în formă avansată, şi demenţă mixtă.

Decizia nu este definitivă, iar Jean Pădureanu poate face contestaţie.

Pădureanu se află închis la Spitalul Penitenciarului Jilava, iar avocaţii acestuia au solicitat instanţei internarea fostului preşedinte al Clubului Gloria Bistriţa într-un spital de stat sub pază, motivând că este foarte bolnav şi are nevoie de un însoţitor permanent.

În timpul procesului, Tribunalul Ilfov a dispus ca Jean Pădureanu să fie dus la INML pentru o expertiză medico-legală, care să stabilească dacă bolile de care suferă fostul preşedinte al Gloriei Bistriţa fac necesară întreruperea executării pedepsei.

 

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …