Thursday , April 25 2024

Jean Padureanu: “Postul lui Reghencampf nu este în pericol”

Pre[edintele clubului Gloria Bistri]a, Jean P\dureanu, a declarat, dup\ înfrângerea din meciul cu Sportul Studen]esc, scor 2-4, c\ postul managerului Lauren]iu Reghencampf nu este în pericol.
“Am jucat bine spre foarte bine, îns\ am luat trei goluri cu capul pe gre[eli foarte mari. Oricum, Sportul a meritat victioria. Nou\ ne r\mâne s\ ne antren\m mai bine, altceva nu avem de f\cut. E adev\rat c\ avem cam pu]ine puncte dup\ trei etape, dar nu se pune problema ca postul lui Reghencampf s\ fie în pericol. În meciul de ast\zi, unii juc\tori nu s-au concetrat a[a cum ar fi trebuit. Când aveam avantaj pe tabel\ s-au relaxat prea mult [i astfel am încasat goluri [i am pierdut. Moraes este în continuare de vânzare, îns\ noi cont\m pe el. Nu am mai vorbit cu cei de la Rapid, iar acum a[tept\m s\ vedem cine pl\te[te pentru a-l lua. Din p\cate a avut o perioad\ în care a întrerupt antrenamentele [i înc\ nu [i-a dat drumul la joc a[a cum trebuie. Sper\m s\-[i revin\ cât mai repede [i s\ evolueze a[a cum ne-am obi[nuit”, a spus P\dureanu.
Directorul tehnic Remus Vlad a afirmat c\ partida cu Sportul s-a pierdut din cauza naivit\]ilor din ap\rare. “A fost un joc în care ambele echipe au încercat s\ fac\ ceva [i în mare m\sur\ au [i reu[it. În prima repriz\ am reu[it s\ juc\m destul de bine, îns\ în partea a doua am cedat, iar naivit\]ile din ap\rare [i-au spus cuvântul. Cei trei juc\tori, Varga, B\lan [i Curelea, [i-au f\cut jocul obi[nuit, ne-au marcat trei goluri [i adus victoria pentru Sportul”, a precizat Vlad.
Echipa Gloria Bistri]a a fost învins\, luni, în deplasare, cu scorul de 4-2, de forma]ia Sportul Studen]esc, în ultimul meci al etapei a III-a a Ligii I.

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …