Thursday , April 25 2024

Isaila: “Mergem ss luam puncte la Vaslui”

Antrenorul FC Bra[ov, Daniel Is\il\, a declarat joi, într-o conferin]\ de pres\, c\ este echipa sa va merge la Vaslui cu gândul la un rezultat avantajos, chiar dac\ adversarii se afl\ în situa]ia de a nu î[i mai permite s\ piard\ puncte, mai ales pe teren propriu.
“Urmeaz\ s\ juc\m în compania unui adversar cu mari preten]ii, care are în lot mul]i juc\tori de valoare [i care în mod cert nu î[i mai permite pa[i gre[i]i. Cu toate acestea, noi nu trebuie s\ ne gândim decât la ce avem de f\cut în teren, s\ r\mânem pe aceea[i linie pe care am început campionatul [i s\ nu ne l\s\m deloc intimida]i de numele adversarului cu care urmeaz\ s\ juc\m. Vasluiul este echipa care în ultimii ani a f\cut cele mai spectaculoase transferuri, dar pân\ la urm\, chiar [i a[a, au avut în început de campionat, nu tocmai conving\tor. Pornim optimi[ti, [i nu ne temem, eu cred c\ înainte de meci Dumnezeu î]i d\ un punct iar apoi tu mai trebuie s\ lup]i pentru celelalte dou\”, a spus Is\il\.
Antrenorul ardelenilor consider\ c\ FC Bra[ov are un ascendent moral în fa]a vasluienilor, deorece nu a pierdut niciodat\ în meciurile de campionat. “Se [tie deja c\ ei ne-au eliminat din Cupa României, dar în rest, noi avem un moral bun în fa]a lor, pentru c\ niciodat\ nu au reu[it s\ ne înving\. Sper ca la fel s\ stea lucrurile [i sâmb\t\, [i s\ ne întoarcem de acolo cu puncte. În ciuda faptului c\ Vasluiul este o echip\ cu preten]ii, eu sunt de p\rere c\ în acest moment, la cum s-au cam echilibrat for]ele în campionat, oricine poate s\ bat\ pe oriocine. Nu prea mai sunt echipe de neînvins. FC Vaslui are într-adev\r 4-5 juc\tori care pot face diferen]a, dar pe de alt\ parte, noi am reu[it s\ cî[tig\m în fa]a nou-promovateloer, dar ei nu. Cred c\ meciul de sâmb\t\ va fi interesant [i disputat. [tiu c\ se pleac\ greu de la Vaslui cu puncte, dar noi ne vom încerca norocul. Vrem s\ nu pierdem acolo. Nu ne intereseaz\ arbitrajul, trebuie s\ ne debaras\m de aceste probleme. [i arbitrii sunt oameni, au fost gre[eli [i cu siguran]\ vor mai fi, dar acum nu trebuie s\ le lu\m pe toate la modul personal”, a declarat Is\il\.
În alt\ ordine de idei, atacantul portughez Nuno Viveiros a primit acceptul celor de la Poli Ia[i s\ se antreneze cu FC Bra[ov. Fotbalistul s-a prezentat ieri la antrenamente la Bra[ov.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …