Thursday , March 28 2024

Irina Begu si Monica Niculescu au fost eliminate in primul tur la Beijing

begu

Dupa abandonul Simonei Halep, Irina Begu si Monica Niculescu au parasit si ele, luni dimineata, puternicul turneu de Premier Mandatory de la Beijing.

Irina Begu (26 WTA) a fost invinsa de croata Mirjana Lucic Baroni, scor 6-1, 3-6, 6-3.

Irina pornea ca favorita in fata jucatoarei aflata pe locul 84 in clasamentul mondial, insa primul set a fost unul de cosmar pentru romanca.

Lucic Baroni s-a distantat rapid la 5-0 si a castigat primul set fara nicio problema, insa Irina a reusit sa se replieze si sa-si revina in actul secund.

Romanca a inceput bine apoi “decisivul”, doar pentru a cadea inexplicabil, permitandu-i adversarei sa se distanteze din nou.

Ultimul game al meciului a fost unul foarte disputat, Irina avand mai multe sanse de a face breakul la scorul de 5-3. Cum nu si-a concretizat oportunitatile, Lucic Baroni a castigat game-ul si, implicit, partida. Lucic-Baroni este cea care i-a dat cosmaruri si Simonei Halep, la Roland Garros, in acest ann.

Monica Niculescu (47 WTA) a fost eliminata si ea, luni dimineata, in primul tur de la Beijing.

Romanca a pierdut fara drept de apel intalnirea cu Samantha Stosur, scor 3-6, 2-6.

Monica a inceput destul de bine intalnirea din capitala Chinei, avand sansa unui break in primul game, insa australianca a reusit pana la urma sa isi impuna jocul.

Fosta campioana de la US Open nu si-a pierdut nici macar o data serviciul si s-a calificat in turul al doilea, dupa numai o ora si doua minute.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …