Friday , March 29 2024

Irina Begu se califica in sferturi la Roma dupa o victorie superba

begu

Irina Begu a continuat forma extraordinara din ultima perioada si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Roma, dotat cu premii in valoare de 2.6 milioane de dolari.

Sportiva noastra a invins-o pe rusoaica Daria Kasatkina (locul 33 WTA), scor 6-1, 6-4, la capatul unui meci ce a durat putin peste o ora.

Marea promisiune a tenisului mondial, considerata urmasa Mariei Sharapova, n-a putut face deloc fata unui tenis aproape perfect aratat de Irina Begu.

Sportiva noastra a jucat de-a dreptul incantator, in special prin modul in care a variat loviturile si prin unghiurile impecabile gasite.

In setul secund, cand conducea deja cu 5-0, Irina s-a relaxat putin, dar in cele din urma a reusit sa se califice in sferturile de finala.

Irina s-a specializat in victorii categorice, iar in cadrul turneului de la Roma a cedat doar 13 game-uri in trei partide!

In sferturile de finala, Irina se va duela cu invingatoarea dintre Misaki Doi (45 WTA) si Johanna Konta (23 WTA). Partida din sferturi este programata vineri, in direct pe Ziare.com, la o ora ce nu a fost inca stabilita.

Revenita dupa o accidentare ce i-a dat peste cap startul anului, Irina Begu se afla in cea mai buna forma a carierei, legand o serie de rezultate admirabile: optimi la Miami si sferturi la Charleston, Madrid si Roma.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …