Thursday , March 28 2024

Irina Begu a castigat turneul WTA de la Seul

begu-seul

Irina Begu a castigat finala turneului WTA de la Seul, din Coreea de Sud, dupa o partida pe care a dominat-o de la inceput pana la sfarsit, impotriva jucatoarei Aliaksandra Sasnovich, din Belarus.

Cele doua sportive au mers umar la umar in primul set, fiecare reusind cate doua break-uri in primele trei game-uri castigate. La 3-3, Irina Begu a facut inca un break, iar apoi s-a distantat decisiv, reusind sa castige primul set dupa ce a avut trei mingi de set.

Setul al doilea a inceput excelent pentru jucatoarea din Romania, care a reusit doua game-uri albe din primele trei castigate. Begu a dus scorul la 5-0, dupa care a urmat un game alb al bielorusei, locul 136 WTA.

Romanca a reusit insa sa castige in cele din urma fara probleme partida, dupa un ultim game cu trei mingi de meci.

Aceasta a fost a cincea finala WTA disputata de jucatoarea din Romania in cariera sa si a doua castigata, ea castigand doar una din precedentele patru, in septembrie 2012, la Tashkent, impotriva croatei Donna Vekici.

Dupa aceasta partida, Irina Begu pleaca in China, pentru meciul de luni din primul tur al turneului WTA de la Wuhan, impotriva Zarinei Diyas, din Kazahstan, locul 41 WTA.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …