Wednesday , April 24 2024

Ipoteză şoc. Oscar Pistorius se dopa şi a comis crima sub influenţa steroizilor

Noi detalii ies la iveală în cazul de crimă în care campionul paralimpic sud-african este acuzat de uciderea iubitei sale. Potrivit publicaţiei The Sun, anchetatorii au descoperit în locuinţa lui Oscar Pistorius mai multe substanţe interzise care fac parte din categoria steroizilor, iar acum iau în calcul posibilitatea ca sportivul să fi comis crima într-un acces de furie incontrolabilă, provocat de aceste substanţe.

Poliţia sud-africană are o nouă ipoteză în încercarea de elucida misterioasa crimă comisă de atletul Oscar Pistorius. Potrivit The Sun, pe baza probelor recoltate din casa sportivului, anchetatorii iau acum în calcul ipoteza că acesta şi-ar fi ucis iubita într-un moment de furie incontrolabilă, cauzat de faptul că acesta lua steroizi, pentru îmbunătăţirea performanţelor sportive.

Dealtfel, ziarul scrie că poliţia ar fi găsit steroizi în reşedinţa de lux a sportivului, imediat după moartea tragică a modelului Reeva Steenkamp şi adaugă că autorităţile au cerut testarea sângelui lui Pistorius, pentru a vedea dacă folosea droguri sau steroizi. Reeva Steenkamp, de 29 de ani, o îndrăgită vedetă sudafricană, a fost împuşcată de patru ori, în casa iubitului ei, Oscar Pistorius, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor.

Iniţial s-a crezut că atletul a confundat femeia cu un hoţ. Poliţia nu mai ia în considerare această ipoteză, dată fiind pasiunea lui Pistorius pentru arme. El dormea cu un pistol în pat, şi cu o mitralieră la geamul dormitorului.

Vezi si

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024, în frunte cu Istvan Kovacs

Patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, vor oficia la Campionatul European de fotbal …