Friday , April 19 2024

Iordanescu si Hagi decid azi daca accepta sa conduca Nationala de fotbal

Într-o declaraţie acordată REALITATEA.NET, fostul selecţioner al României, în prezent senator UNPR, afirmă că domnia sa şi Gheorghe Hagi vor da astăzi un răspuns ofertei făcute de FRF de a prelua funcţiile de director tehnic respectiv antrenor al Naţionalei.

Suspansul numelui viitorului selecţioner al Naţionalei şi al viitorului director tehnic se apropie de final. Gheorghe Hagi şi Anghel Iordănescu ar urma cel mai probabil să ofere joi un răspuns ofertei făcute de Mircea Sandu. Şi e foarte posibil ca el să fie da.

Anghel Iordănescu s-a declarat foarte bucuros că ANI a anunţat că funcţia pe care ar urma să o ocupe la FRF nu ar fi incompatibilă cu cea de senator.

„Deocamdată nu vă pot răspunde, eu am de dat un răspuns din partea preşedintelui FRF. Trebuia să fie o analiză la nivelul Comisiei Juridice a Federaţiei, un coleg senator – Iulian Urban – s-a pronunţat în public, nu ştiu dacă e o poziţie oficială sau o părere personală. Am făcut şi eu o întâmpinare la ANI şi aştept răspunsul. Dacă aveţi acel răspuns şi nu mă îndoiesc că îl aveţi, mă bucur şi o să o lămuresc şi cu Comisia Juridică care cred că nu îmi va mai pune beţe în roate. Mai e ca Hagi şi cu mine să dăm un răspuns final probabil astăzi”, a declarat Anghel Iordănescu.

ANI a confirmat joi într-un răspuns oficial că funcţia de senator nu este incompatibilă cu cea de director la FRF.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …